Bekijk onze aanpak in dit filmpje!

De door ons gehanteerde formule beoogt een win-win situatie, waarvan jullie (de vereniging) en wij beiden profiteren. In plaats van gericht te zijn op snel gewin, leggen we liever eerst een stevig fundament. Daarom wijken onze overeenkomsten af van wat gebruikelijk is. Als basis wordt een variabel progressief percentage gehanteerd over de gerealiseerde omzet. Zowel de vereniging als wij hebben baat bij een optimale exploitatie, en dus bij het organiseren van evenementen die de omzet doen stijgen.

Bij aanvang van het samenwerkingsverband doen wij een aantal aanpassingen om de routing en uitgifte van drank en food te optimaliseren. Want vaak is de bestaande situatie niet ideaal. Samen met jullie worden de daartoe noodzakelijke investeringen in kaart gebracht, en in samenspraak wordt tot aanschaf van hoogwaardige apparatuur overgegaan. Gevoegd bij de door ons aangestuurde horecamedewerkers zorgt dit ook bij jullie voor een kwaliteitsimpuls én een omzet ’boost’.

Wil je nog niet meteen winnen samen met ons? Dat kan: wij geven de clubs graag advies, tips & tricks. Daar vragen we dan een bescheiden vergoeding voor.

ONZE EIGENSCHAPPEN

simol eigenschappen