HIC is een gezellige vereniging, met veel aandacht voor de jeugd, waar naast een sociale ook een prestatiegerichte sfeer hangt. HIC telt meer dan 2.000 leden, verdeeld over 60 senioren- en 63 junioren-teams. De senioren bestaan naast enkele veteranenteams uit een groot aantal studententeams. 

Vanzelfsprekend hoort hierbij een zeer divers horeca-aanbod. Of je nu op zoek bent naar een verantwoorde doch lekkere maaltijd voorgaand aan jouw training of juist meer behoefte hebt om samen met jouw team gezellig te lunchen na een van je wedstrijden, neem vooral contact op met de Horeca-manager van HIC, Gijs Leusink. Door zijn jarenlange ervaring binnen de hockey wereld weet hij als geen ander ieder lid te kunnen helpen en adviseren om zijn of haar wensen op het gebied van horeca op de hockeyvereniging te kunnen verwezenlijken.

Heb je vragen, op- of aanmerkingen, neem dan contact op met Gijs! Hij is iedere dag, behalve op vrijdag, op HIC aanwezig. Kom even langs bij de bar, hij helpt je graag. Je kunt heb natuurlijk ook bellen of mailen.

Horecaprocedure hic

ONZE EIGENSCHAPPEN

simol eigenschappen