OP 27 november 2020 heeft Oranje Rood het vertrouwen in ons uitgesproken en is onze overeenkomst verlengt tot 2025. We zijn trots dat we partner zijn van deze mooie club!

We zijn trots om te kunnen melden dat zowel HIC als MHC Berkel Enschot hun overeenkomst met Simol verlengt hebben tot 1 juli 2025.

Vanaf 1 maart 2020 zijn al onze lokaties Cashless. U kunt betalen met clubcard, pin, mastercard, visa en applepay.  Wij verwachten binnenkort (vansf september 2020) ook binnenkort Payconiq te accepteren. Verder hebben we door aanschaf van pinkassa's de pincapaciteit verdubbeld waardoor we de leden en hun gasten nog steller kunnen helpen.

 https://www.twelve.eu/in-gesprek-met-sander-mol-eigenaar-simol/

logo ehl

 Met ingang van seizoen 2017/2018  is Simol Preferred Supplier van de EHL. Afgelopen pasen heeft de EHL plaastgevonden bij Oranje-Rood, voor sfeerimpressie (Corporate Trailer) klik op actueel links boven op homepagina.

   

Van 14 t.m 17 april vindt bij Oranje Rood de EHL KO 16 plaats. Aan deze KO fase doen 3 Nederlandse Clubs mee t.w. Amsterdam, Kampong en Oranje Zwart. Wij van Simol verzorgen daar zowel de publieks als VIP catering

Wij zijn op alle clubs, die wij servicen, gestart met ons nieuwe foodconcept. Je hebt nu, bij ons, de keuze tussen gezonde en minder gezonde voeding en dranken. Wij hopen zo een bijdrage te leveren aan het gezondere clubhuis. Tevens zijn nu ook al onze disposables duurzaam dan wel biologisch afbreekbaar.

Wist u dat de leden van allle vereningen waarbij wij de horeca verzorgen hun Horecapas via iDeal kunnen opwaarderen. Eenvoudig; inloggen in het systeem van Twelve en iDeal kiezen.

ONZE EIGENSCHAPPEN

simol eigenschappen