Welkom bij Simol. Wij faciliteren sportverenigingen op het gebied van hun horeca-exploitatie. Bij veel verenigingen worden steeds meer functies, vaak noodgedwongen, ingevuld door professioneel kader. De exploitatie van de horeca, in je clubhuis of kantine, is hierop helaas meestal een uitzondering. Vrijwilligers runnen ‘de bar’, een situatie die in de regel niet garant staat voor een professionele bedrijfsvoering en optimaal rendement. Wij voegen onze expertise en mensen toe aan de bestaande organisatie, dus het clubkader blijft actief betrokken.

Onze aanpak slaat aan. In 2006 was de Vughtse Mixed Hockey en Cricketclub MOP de eerste vereniging die haar horeca-activiteiten volledig uitbesteedde aan Simol. Inmiddels verzorgen wij ook de exploitatie bij de Mixed Hockey Club Oranje Rood te Eindhoven, Hockeyclub HIC in Amstelveen, Mixed Hockeyclub Berkel Enschot en MHC Best. Bij elkaar zijn deze 6 verenigingen goed voor maar liefst ca. 8500 leden.

Een passende tactiek voor elke club

Iedere vereniging heeft een eigen cultuur en sfeer. Omdat de mensen achter Simol zelf uit de sportwereld komen begrijpen we het belang daarvan. Daarom gaan wij niet uit van één universele aanpak, maar leveren wij per vereniging maatwerk.

De exploitatie van uw kantine (in uw clubhuis)  vormt niet alleen de basis, maar ook het hart van de vereniging. Naast het stroomlijnen van in- en verkoop, brengen wij expertise in op het gebied van evenementenorganisatie, business clubs en onderhoud. Daartoe hebben wij intensief contact met de verenigingsmanager en/of diverse commissieleden. Door goede communicatie en kennisuitwisseling heeft Simol voor uw vereniging op die manier een duidelijke toegevoegde waarde.

Beter rendement

ONZE EIGENSCHAPPEN

simol eigenschappen

Realtime inzicht in