Hilversumsche Mixed Hockey Club behorend bij één van de tien oudste clubs van Nederland is van oudsher een échte familieclub waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau kan spelen en hierin zo goed mogelijk in gefaciliteerd dient te worden.

Vanzelfsprekend hoort hierbij een zeer divers horeca-aanbod. Of je nu op zoek bent naar een verantwoorde doch lekkere maaltijd voorgaand aan jouw training of juist meer behoefte hebt om samen met jouw team bruin fruit/bittergarnituren te eten na een van je wedstrijden, neem vooral contact op met de Horecamanager van HMHC, Vincent van Kesteren.

Door zijn jarenlange catering ervaring binnen en buiten de vereniging weet hij als geen ander ieder lid te kunnen helpen en adviseren om zijn of haar wensen op het gebied van horeca op de hockeyvereniging te kunnen verwezenlijken.

Om er zeker van te zijn dat Vincent jou zo goed mogelijk kan helpen verzoekt hij je vriendelijk om tijdig contact met hem op te nemen!

Voor meer informatie of advies-op-maat neem contact op met Vincent via de mail of telefoon. Je kunt hem altijd aanspreken op de mogelijkheden!

 

Horecaprocedure hmhc

ONZE EIGENSCHAPPEN

simol eigenschappen