overburg 

Na de start bij de Amsterdamse Golf Club in januari is per 1 mei 2018, ook de Helmondse Golf Club Overbrug gebruik maken van onze diensten. We zijn zeer trots dat ook HGC Overbrug ons concept omarmt heeft.

 

agc

..een andere benadering, dat is het zeker. Na ruim 10 jaar ervaring in de hockeywereld zetten wij nu ook de stap naar de golfwereld. Na uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden, kansen en valkuilen hebben wij besloten deze stap te gaan maken. We zijn ook zeer verheugd dat wij bij '' de Amsterdamse" zijn gestart op 1  januari 2018.

Voor vacatures voor deze en overige clubs, kijk even in menu-item vacatures

logo ehl

Trots kunnen wij melden dat de contracten met MOP-HMHC en MHC Best wederom verlengd zijn en dat we met ingang van seizoen 2017/2018 Preferred Supplier zijn van de EHL

   

Van 14 t.m 17 april vindt bij Oranje Rood de EHL KO 16 plaats. Aan deze KO fase doen 3 Nederlandse Clubs mee t.w. Amsterdam, Kampong en Oranje Zwart. Wij van Simol verzorgen daar zowel de publieks als VIP catering

Wij zijn op alle clubs, die wij servicen, gestart met ons nieuwe foodconcept. Je hebt nu, bij ons, de keuze tussen gezonde en minder gezonde voeding en dranken. Wij hopen zo een bijdrage te leveren aan het gezondere clubhuis. Tevens zijn nu ook al onze disposables duurzaam dan wel biologisch afbreekbaar.

Vanaf heden kunnen de leden van allle vereningen waarbij wij de horeca verzorgen hun Horecapas via iDeal opwaarderen. Eenvoudig; inloggen in het systeem en iDeal kiezen, afhankelijk van het bedrag krijgt u ook nog een bonus!

ONZE EIGENSCHAPPEN

simol eigenschappen